Algemene voorwaarden

©Methylfenidaat.net kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor het (verkeerd) gebruik van producten en/of (verkeerd) opgevolgde adviezen. Noch dat wij op enige andere wijze aansprakelijk kunnen worden gesteld. Het gebruik van producten en of adviezen is ten alle tijden op eigen risico van de koper en/of gebruiker hiervan.

©Methylfenidaat.net is niet verantwoordelijk voor tik-, zet-, en/of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal ©Methylfenidaat.net dit zo snel mogelijk aanpassen.

Wij gaan ervan uit dat klanten, voor ze bij ©Methylfenidaat.net een bestelling plaatsen hun gezondheidstoestand besproken hebben met een dokter en, indien dit vereist is in het land waar ze wonen, een geldig recept hebben gekregen.

De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor eventuele problemen, bijwerkingen of andere ongemakken die kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van producten gekocht bij ©Methylfenidaat.net.

De klant garandeert dat de producten die gekocht zijn bij ©Methylfenidaat.net bedoeld zijn voor eigen, persoonlijk gebruik.

De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor het importeren van producten gekocht bij ©Methylfenidaat.net in zijn of haar woonplaats of in het land dat hij of zij heeft opgegeven als afleveradres.

Alle gegeven adviezen zijn puur van informatief karakter. Ze zijn dan ook niet bedoelt om adviezen, recepten, verwijzingen en dergelijke van een erkende arts te vervangen.

Een klant die een bestelling bij ons doet, ontslaat ©Methylfenidaat.net van alle verantwoordelijkheden, zowel geneeskundige als andere die voortvloeien uit het kopen of gebruiken van onze producten.

©Methylfenidaat.net is nimmer verantwoordelijk voor verkeerd opgestelde bestelgegevens. Waarvan de naam of het adres en mogelijk andere gegevens niet correct blijken te zijn ingevuld, waardoor de zending niet aan de juiste geadresseerde is geleverd of nochtans de zending hierdoor geretourneerd wordt aan de afzender. Indien de zending omwille bovenstaande of om welke andere reden dan ook retour wordt gestuurd naar de afzender behouden wij het recht om te wachten tot de zending in zijn geheel retour ontvangen is. Daarna zullen wij in overleg met de klant de zending nogmaals opsturen.

Door het plaatsen van een bestelling op ©Methylfenidaat.net aanvaarden onze klanten de algemene voorwaarden die wij hier op onze webwinkel hanteren.

U wordt geacht wanneer u de webwinkel gebruikt en/of leest, u bekend bent met de inhoud van de algemene voorwaarden en minimaal 21 jaar of ouder bent.