Welkom op de contact pagina

contact ritalin kopen

Lees onderstaande veelgestelde vragen en neem zonodig contact

Voor u contact met ons opneemt, bekijkt u eerst onderstaande veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik met iDeal/Mistercash betalen?

Door onderstaande instructies op te volgen, komt u in het iDEAL (of Mistercash) betaalmenu terecht.
U betaalt met EURO maar wij worden uitbetaald in BITCOIN

  1. Kopieer bitonic.nl/nl/order in een nieuw venster of tabblad. (Niet mogelijk? Hieronder alternatieven*)
  2. Kopieer de aan uw bestelling gekoppelde unieke bitcoin code en voer dit in op de site van Bitonic bij ‘Bitcoin‘.
  3. Selecteer ‘iDEAL’ of ‘Mistercash’ en druk op ‘Kopen‘.
  4. Kopieer het betaaladres en voer dit in bij ‘Uw Bitcoinadres‘.
  5. Betaal voor uw bestelling middels iDEAL of Mistercash.
  6. Om uw digitale kassabon te ontvangen, voert u ná het betalen onderin uw eigen e-mail adres in (belangrijk).

*Alternatieven: btcdirect.eu/nl-nl en anycoindirect.eu/nl

Werkt de betaalcode niet?
– Verander dan de punt in een komma
– Gebruik een andere internet browser
– Neem contact op met onze klantenservice

Ik heb betaald, maar heb hier geen bevestiging van ontvangen.

Bestellingen bij Ritalin Kopen worden op werkdagen tussen 16.00 en 17.00u handmatig gecontroleerd. Dit om er zeker van te zijn dat de juiste bestelling bij de juiste persoon terecht komt. Pas nadat dit is gecontroleerd en nadat uw bestelling is ingepakt, wordt uw bestelling op afgerond/verzonden gezet en ontvangt u hier een bericht van.

Heeft u na één werkdag nog steeds geen bericht ontvangen, dan kan dit komen omdat u uw rekening bij Bitonic nog niet heeft geverifieerd. Details hierover vind u hieronder:

Bitcoin-aanbieders moeten ter voorkoming van fraude voldoen aan een “Know your customer”-beleid.
Nieuwe klanten dienen voor bestellingen boven €50,00 binnen 7 dagen tijd, hun rekeningnummer te verifiëren alvorens zij bitcoins mogen versturen. Dit proces is eenmalig en kost slechts enkele minuten.

Ga naar bitonic.nl/nl/verification om uw rekening eenmalig te verifiëren

In het geval dat uw rekeningnummer geverifieerd moet worden, worden de door u gekochte bitcoins pas verstuurd zodra u uw rekening heeft geverifieerd. Wij kunnen u dan eerder ook geen bestelling toezenden tót dat u dit heeft gedaan. Als uw rekening eenmaal geverifieerd is, kunt u voortaan zonder limiet bitcoins inkopen en worden deze direct na aankoop verzonden.

Wanneer komt mijn bestelling aan?

Zodra uw betaling is ontvangen en uw bestelling is opgestuurd, duurt het 1 tot maximaal 2 werkdagen tot uw bestelling wordt geleverd op het door u opgegeven postadres. Bestellingen naar het buitenland doen er 4 tot maximaal 6 werkdagen over, afhankelijk van het land van herkomst.

Waar vind ik mijn bestelgegevens?

U heeft van ons een e-mail ontvangen na het plaatsen van uw bestelling. Hierin vindt u alle informatie over uw bestelling.

Waarom is de bestelling duurder dan de product prijs?

Het uiteindelijk bedrag is áltijd iets hoger dan de product prijs. Dit in verband met de kosten die Bitonic rekent. Als u bijvoorbeeld €15,95 betaalt, ontvangen wij slechts €15 euro. Dit is nu eenmaal de prijs om anoniem aankopen te kunnen doen via het internet. Wij verrekenen dan ook geen kosten voor de verzending ter compensatie van deze kosten.

Het kán gebeuren dat u per ongeluk voor een andere bestelling betaalt als u te weinig overmaakt. Dit omdat de Bitcoin code uniek is aan uw bestelling. Daarbij herkent ons systeem uw bestelling niet als betaald, als de juiste code niet wordt gebruikt. Het kan hierdoor een aantal dagen extra kosten voordat u uw bestelling ontvangt, omdat dit handmatig uitgezocht moet worden.

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een nieuwe vorm van geld, een zogenaamde ‘cryptocurrency’. Het is net als cash geld, anoniem. Het is decentraal wat betekent dat geen bank, of andere centrale instantie, de macht heeft. Bitcoins worden verstuurd met het zelfde gemak als het verzenden van een e-mail. Het is ook nog eens een stuk sneller dan reguliere banken. Zo hoef je geen dag te wachten op een transactie, maar is een bitcoin binnen enkele seconden (soms minuten) al verzonden. Voor meer informatie over bitcoin klik hier.

Vanwege de vakantie periode is de gemiddelde levertijd 2 tot max. 3 werkdagen (Binnen NL) en 5 tot max. 6 werkdagen (Buitenland).

Ik wil graag contact opnemen via e-mail.

Als bovenstaande veelgestelde vragen uw vragen niet beantwoorden, kunt u contact met ons opnemen via onderstaand e-mail adres:

Ritalin-Kopen@cmail.nu